Mensen hebben tegenwoordig last van de ‘druk’ in het leven. Men ervaart complexiteit, spanning en irritatie in het dagelijks leven op allerlei fronten. Tijdens het rijden en trainen van het paard loop je weleens tegen problemen aan. Vaak zie je dat het contact tussen mens en paard er alleen op gericht is dat een paard moet doen wat de mens wil, maar tijdens de dialoog tussen mens en paard gaan we werken aan een vertrouwensband, waarin een paard ook een mening mag hebben. Vandaaruit gaan we opzoek naar de oorsprong van het probleem en stellen daarbij een plan op om uiteindelijk weer vanuit een goede verbinding met je paard te kunnen werken naar je uiteindelijke doel.

Wanneer je werkt vanuit een dialoog is er ruimte om te kunnen luisteren naar elkaar. En kun je elkaar met respect behandelen. Door samen met je paard aanwezig te zijn in het moment vind je vaak weer de kracht en energie om samen je oorspronkelijk doel te behalen. Hierdoor krijg je een paard dat meer zelfvertrouwen heeft en graag voor je wilt werken.

Wil jij je paard op een natuurlijke wijze opleiden met wederzijds respect? Houd jij met hart en ziel van je paard?

Wij ervaren dat als je elke keer kunt waarnemen als je naar je paard kijkt, hoe de Basis Emoties van jou paard eruit zien, dat je een betere connectie krijgt tussen het fysieke lichaam en de mentale geest.

En sta je open voor vernieuwingen, die jullie samen tot een mooie verbinding kan brengen?

Hoe bereik jij de doelen met je paard en hebben jullie daar beide plezier in?