Home » Review Equine Sporttherapie

Suzan Abbink: Vanmorgen les gehad van Fenella Doesburg. Elvis vond het nog lastig met zijn lijf. Half uurtje stapwerk en klein drafje gedaan dus. Vreemd gevoel om je paard ineens een andere beweging te voelen maken. HIj loopt naar voren ipv omhoog. Heel gaaf! Blijf mij verbazen wat de combinatie Fenella en Gerda van de Voort gedaan heeft! Thanks toppers!

 

Suzan Abbink: Wanneer een paard niet weet dat hij 4 benen heeft en je wint de actie bij Gerda Van de Voort. Dan krijg je een heel interessant paard na een Bowen behandeling. Elvis loopt vol vraagtekens in de weide rond. Vier benen met gevoel, ruimere pas met de voorbenen, gevoel in de achterbenen, brak zijn nek zowat toen hij een sprintje wilde trekken. Ben benieuwd hoe dit gaat ontwikkelen de komende dagen. Morgen een stukje aan de fiets mee. Martijn Van de Voort en Gerda, onwijs bedankt! Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, leuk om Elvis met zulke subtiele, toch duidelijke signalen mee te maken! Tot gauw! Plezier met je Paard Equine Sporttherapie.

 

Julie: Gisterenavond heeft Gerda mn, vaak wat drukke haflinger Macho behandeld met bowen therapie. Nooit gedacht dat hij, de alerte en ongeduldige Macho, zo rustig kon zijn. Z’n hele lichaam ontspande van top tot teen. Zelfs toen we hem terug brachten naar de wei naar z’n vriendjes en vriendinnetjes was hij goed te hand haven. Dit is een echte aanrader! Super bedankt!

 

Jessica: Super bedankt voor de 2e professionele bowen behandeling aan Lola je bent een topper.

 

Esmée: Vandaag is Vesta behandeld door Gerda, zoveel verandering gezien bij haar en in haar lichaam. Zij heeft genoten en ik ook!

 

Dominque: Onze lieve Bink geweldige behandeling gehad van Gerda hij vond het super interessant al die lekkere ruikende oliën. En wij ook

 

Annemieke: Vanmiddag me liefste pony weer een super behandeling van Gerda gehad wat vindt ze dat fijn en wat zie ik haar vooruit gaan heel erg bedankt voor de rust en de tijd die je aan me pony geeft super tof!! Zeker een aanrader.gehad en wat vindt ze het fijn en wat zie ik haar vooruit gaan heel erg bedankt voor de rust en de tijd die je aan me pony geeft super tof !! Zeker een aanrader?

 

Jessica: Gerda die Gipsy een bowen behandeling heeft gegeven en Gipsy heeft zowaar alles op kunnen nemen en is geen een keer boos of dwars geweest mijn complimenten Gerda je haalt het beste uit het paard naar boven.

 

Karin: Bedankt Gerda namens Willem voor de super fijne bowen behandeling. Ik ging me er zelf beter bij voelen. En thanks Martijn voor je heerlijke rust, daardoor kon Willem beter loslaten.

Karin Diep onder de indruk van de bowen behandeling die Gerda gegeven heeft aan Willem en bedankt Martijn toen jij Willem vast hield kon hij echt ontspannen en loslaten.

 

Esmée: Wat je krijgt na een behandeling van Gerda. Een paard met een topdraf in plaats van een wankelend hertje! Wat een prachtpaard is het nu! Ze voelt zich kiplekker en vond dat ze een show moest geven.

 

Jessica: Dank voor de bowen behandeling gisteren aan Lola en Tinka. Heb genoten van de signalen diepe zuchten en ontspannen momenten.

 

Nicole: Tonaco en ik hebben het heel positief ervaren

 

Julie: Vandaag heeft Gerda Macho weer een behandeling gegeven. Wat vind hij dat toch fijn! Goed om te horen dat hij erg goed in z’n vel zit, dat is toch wel weer een zorg minder. Dit keer geen foto’s gemaakt want hij was niet op z’n mooist vandaag met al dat modder haha! Heel erg bedankt Gerda.

 

Annemiek: Afgelopen weken me lieve pony weer een paar behandelingen gehad van Gerda vandaag weer heerlijk soepel en ontspannen kunnen rijden het wordt nog wel wat.