Home » Schriktraining

Onze schriktrainingen zijn herkenbaar, omdat wij op een plezierige en beheerste manier onze deelnemers en hun paarden confronteren met een aantal hindernissen, die ze ook op straat kunnen tegenkomen. Uiteraard zijn sommige situaties uitvergroot, maar alle hindernissen hebben als doel het vertrouwen tussen mens en paard te versterken. Dit is vaak ook een voorbereiding op het komende buitenseizoen, buitenrijden, wedstrijden met veel nieuwe en spannende situaties waar we het paard aan bloot stellen.

Een van de middelen om dit doel te bereiken is het geven van schriktrainingen voor mens en paard. Deze groep beschikt al over basiskennis van het paard en zijn/haar gedrag.

De mensen zonder kennis van paarden proberen we te bereiken door het geven van clinics, trainingen op rijverenigingen, manege, demonstraties in het land tijdens evenementen en shows. We nemen u mee in de basis emotie van het paard.

We beschikken over een zeer uitgebreid pakket aan training- en hindernismateriaal, dat regelmatig wordt aangepast met leuke en vooral verrassende nieuwe hindernissen. De hindernissen bedenken en ontwikkelen we zelf.